Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Milyen kedvezményeket kapsz a Barbi online turkáló használatánál? Milyen kedvezményeket kapsz a Barbi online turkáló használatánál?

A Barbi online turkáló legfontosabb szempontja, hogy Te és persze a gyermeked elégedettek legyetek a nálunk vásárolt gyerekruhákkal, babaruhákkal. Ezért törekedtünk arra, hogy az online ruhabolt használatához kedvet csináljunk neked különböző kedvezményekkel.

Hogyan juthatsz kedvezményekhez a Barbi online turkáló használata közben?

Hogy nagyobb kedved legyen az online turkáló használatához különböző nyeremény játékokat hirdetünk meg. Mivel ezek rendszeresen indulnak, érdemes regisztrálnod az online ruhabolt hírlevelére, mert így azonnal értesítést kapsz ezekről, és lecsaphatsz a keresettebb darabokra.

Vannak azonban nyerési lehetőségek is a online turkáló honlapján:

Facebook „lájkért” kedvezmény

- „Lájkold” a Barbi online turkáló Facebook oldalát! A minden 50. „lájkoló” egyszeri 10%-os kedvezményt kap az online ruhabolt vásárlásából.

Egyre nagyobb törzsvásárolói kedvezmények

- A Barbi online turkáló 50000 forint után automatikusan törzsvásárlóvá válnak, és 5% kedvezményre jogosultak. Minden további elköltött 50 ezer Ft-ot újabb és újabb 5%-os kedvezmény jelent!

Barbi online turkáló mint baba szépségverseny támogató

A Facebookon egyre népszerűbb baba szépségversenyek szervezőitől több felkérést is kapott  Barbi online ruhabolt, hogy támogassa a rendezvényeket. Ezeken a szépségversenyeken helyezést elérő babák mamái százalékos kedvezményt kapnak az online ruhabolt vásárlásaikból. Nyereményük átvételekor kapnak egy kuponkódot, melyet az online ruhaboltban tudnak egyszer korlátlan vásárlási összeg mellett felhasználni.

Keresd fel tehát a partnereink által szervezett szépségversenyeket, jelöld a babád, így értékes ajándékokat nyerhetsz számára.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP