Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Online turkáló, online ruhabolt Online turkáló, online ruhabolt

Ha dinamikus életet élsz, és más dolgok miatt amúgy is rendszeresen járod a várost vagy a boltokat, akkor egy online turkáló talán nem olyan vonzó megoldás számodra. Ha így van, enged meg, hogy azért mondjak neked néhány érvet a Barbi online ruhabolt mellett.

Mik a Barbi online ruhabolt legfőbb előnyei?

A Barbi online ruhabolt mindig széles választékot kínál kiváló minőségű, márkás használt gyerekruhákból és babaruhákból. Az online turkáló használata lehetővé teszi számodra, hogy ne kelljen elmenned a boltba, ne kelljen sorban állni.

Ha az online ruhabolt virtuális shopjában vásárolsz, gyorsan és könnyen megtalálod a gyermekednek leginkább megfelelő ruhákat.

A Barbi online turkáló futárszolgálattal juttatja el hozzád a megvásárolt babaruhákat, 5000 Ft felett ráadásul a szállítás ingyenes. Időt és költséget takarítasz meg amellett, hogy jó árakat, és márkás termékeket találsz az online ruhabolt kínálatában. További előny, hogy a Barbi online ruhabolt egész évben folyamatosan kínál baba és gyerekruhákat minden évszakra, így nem kell megvárnod, hogy egy-egy szezon beköszöntét, vagy akciós ajánlatokhoz annak végét.

Hogyan használd az online turkáló webshopját?

Weboldalunk felső menüpontjai között találod meg a kislány és kisfiú ruhák különböző kategóriáit. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen a választás, ezeket méretek alapján csoportosítottam. Ha találtál egy neked tetsző ruhát, tedd nyugodtan kosárba. Ez nem kötelez semmire, bármikor itthagyhatod az oldalt. A kosár viszont mégis ideális ahhoz, hogy válogatás közben mindent beletegyél, és ha úgy érezted, hogy mindent átnéztél, „visszatedd” a polcra azokat a ruhákat, amelyek csak első pillanatban tűntek jó vételnek. A megmaradt darabokat azután egyszerre tudod fizetni.

A szállításhoz szükséges adataid megadhatod a regisztráció során. Ezután kiválaszthatod, hogy milyen szállítási módot kérsz, és milyen fizetéssel szeretnél fizetni. Ezek után nyugodtan várhatod, hogy becsengessen a Barbi online turkáló futára.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP