Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Használt ruhák, márkás ruhák, használtruha Használt ruhák, márkás ruhák, használtruha

Ha először látogatsz el a Barbi gyermek használt ruha webáruházba, nem árt ha tudod, hogy hogyan és hol találod a használt ruhák pontos méretét.

Mi is, mint a legtöbb használtruha webáruház, a ruha méretek szerint csoportosítjuk a választékot. Ez lehet, hogy nagy segítség a használt ruhák megtalálásában, de azért nem árt, ha óvatos vagy.

Mire figyelj a használt ruhák kiválasztása esetén?

Mivel a márkás ruhák gyártói egyre inkább az átlagtól eltérő használtruha méreteket alkalmaz, nem lehetsz benne biztos, hogy az általad kiválasztott használt ruhák megfelelő méretűek lesznek.

Könnyebb dolgod van, ha biztosan ismered a kiválasztott márkás ruhákhoz használt méreteket. De mit tegyél, ha nem?

A Barbi használtruha webáruházban lehetőséged van a használt ruhák megvásárlása előtt a ruha méretek pontosítására telefonon vagy email-en. Így biztos támpontokat kapsz a használt ruhák nagyságáról.

Mit érdemes mérned, ha használt ruhák vásárlására készülsz?

Általában a használt ruhák válltól mért ujjhosszát, a válltól mért testhosszát vagy nadrágok esetén a deréktól mért szárhosszt szoktuk figyelembe venni.

Mi van, ha mégsem jó használtruha méretek kerültek a csomagodba?

Ha interneten vásárolsz, jogod van visszalépni a vásárlástól. Vagyis a vásárolt használt ruhák átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheted a ruhákat. Így ha nem megfelelőek a használt ruhák, vagy nem tetszik amit választottál, jelezd számunkra, és postafordultával küldd vissza. A visszavett használt ruhák vételárát levásárolhatod vagy visszautaljuk Neked az összeget.

Nézz körül használtruha webáruházunk kínálatában, hogy olcsóbban és kényelmesebben juthass hozzá márkás ruhákhoz gyermeked vagy babád számára.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP