Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Mi a különbség angol gyerekruha és az angol használtruha között? Mi a különbség angol gyerekruha és az angol használtruha között?

Magyarországon az angol gyerekruha sikere annak köszönhető, hogy a tudatos mamák rájöttek, ezek a márkás ruhák még használat után is jobbak, mint a máshonnan származó márkák újonnan. Persze meg kell különböztetnünk az angol gyerekruha és az angol használtruha fogalmát. Az én értelmezésemben ugyanis az angol gyerekruha az angol gyártók, angol márkákból származó gyerekruhákat és babaruhákat jelenti (Next ruha, Benetton, Ladybird, stb.), míg az angol használtruha az Angliából származó (vagy legalábbis annak mondott) használtruhát.

 

Melyek a legismertebb angol gyerekruha márkák?

A legnépszerűbb és leginkább elterjedt angol gyerekruha márka a NEXT ruha valamint a valamivel drágább BENETTON gyerekruha. Az angol gyerekruha kínálatban is kiemelkedik ezen felül az ADAMS, a CARTERS, a magyarul katicabogarat jelentő LADYBIRD, és az M&CO. A kedvező árú angol gyerekruha egyik vezető márkája H&M gyerekruha.

A Magyarországra hozott legtöbb angol gyerekruha 100%-os pamutból készül, igényes varrású, modern színvilágú, kitűnő minőségű. Ezért is olyan népszerű az itthoni gyerekruha piacon. Saját tapasztalatom szerint az angol gyerekruha beszerzése kiváló döntés. Mamaként te is biztos lehetsz benne, hogy gyermeked minőségi ruhát veszel, és babádnak is jobb lesz a közérzete az angol gyerekruha viselése közben.

 

Mi az angol használtruha?

Az angol használtruha többsége bálákban érkezik Magyarországra, és különböző nagykereskedésekben kerül válogatásra, majd a webáruházakba és hasznát ruha üzletekbe.

A Barbi gyerekruha webáruház kizárólag közvetlenül szülőktől vásárol angol gyerekruha készleteket. Az általunk átvett ruhák minősége mindig kiváló, és egy szigorú minősítési rendszerben kap pontszámot, hogy te is tudd, mit vásárolsz meg. Ezzel tudom garantálni, hogy amit vásárolsz, mindig megfeleljen az elvárásaidnak.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP