Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Jogaid a használt ruha webshop tekintetében Jogaid a használt ruha webshop tekintetében

Időt és pénzt spórolsz meg egy használt ruha webshop igénybevételével. De ha így szerzel be használt márkás ruhákat, akkor a vásárlásodra jogilag az úgynevezett „távollevők között kötött szerződés” vonatkozik. Ez a szerződés akkor lép érvénybe, hogy a vásárló és a használt ruha webshop üzemeltetője valamely távközlő eszközön keresztül köt értékesítési szerződést egymással. A használt ruha webshop használata is ebbe a kategóriába tartozik.

A márkás ruhák interneten történő vásárlása napjainkra rendkívül elterjedtté vált. Annak érdekében, hogy a használt ruha webshop égisze alatti vásárlások szabályosak mégis gördülékenyek legyenek, szükségesek az írott és íratlan szabályok.

Mik a használt ruha webshop legfontosabb kötelezettségei?

Az egyik legfontosabb a használt ruha webshop használata tekintetében a tájékoztatási kötelezettség. Ennek lényege, hogy a használt ruha webshop, mint értékesítő idejében - legkésőbb a teljesítéskor – köteles megadni a vállalkozás adatait, a használt ruha legfontosabb tulajdonságait, a fizetés és szállítás lehetséges módszereit, feltételeit, és az elállás jogát. A használt ruha webshop ezen felül köteles a megrendelésedtől számított 2 napon (48 órán) belül visszaigazolást küldeni.

Vásárlói jogaid a ruha webshop használata során?

Mivel a használt ruha webshop használata internetes vásárlásként nagyobb kockázatot rejt, mint a bolti vásárlás, ezért Te, vásárlóként 8 munkanapon belül indoklás nélküli elállhatsz a márkás ruhák vásárlásától. A szavatosság vagy a jótállás szabályai a használt ruha webshop használata esetén is védenek Téged fogyasztóként.

Egy bizonyos: ha márkás ruhák vásárlására készülsz, tanulmányozd át a használt ruha webshop általános szerződési feltételeit.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP