Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Miért lényeges a baba ruhák anyaga? Miért lényeges a baba ruhák anyaga?

Lehet, hogy téged nem zavarnak a műszálas dolgok a bőrödön, de én személy szerint a falra tudok mászni tőlük. Ha pedig magamon nem tűröm meg, akkor a babád számára sem mindegy, milyen ruhában tölti napjait. Ezért a baba ruhák kiválasztásánál mindenképpen ügyelj, hogy az időjárásnak megfelelő baba ruhák kerüljenek a babádra. Vagyis nem mindegy, milyen a babaruhák szellőzése, vastagsága és anyag. A réteges baba ruhák főként ősszel és télen fontosak, és nem mindegy a hőtartó és vízálló képesség sem. Nyáron és tavasszal a szellőzés mellett fontos az UV védelem is a baba ruhák kiválasztásánál.

Mikor jó használt baba ruhák anyaga?

Amikor használt baba ruhák vásárlására kerül sor, fontos szempont azok anyaga. A legtöbb baba ruha gyártó cég ügyel, hogy a legjobb minőségűek legyenek általuk forgalmazott baba ruhák. Az újszülötteknek mindenképpen 100%-os pamutból készült baba ruhák ajánlottak. Mivel a legkisebbek bőre még érzékeny, ezért fontos, hogy a baba ruhák anyaga jól szellőzzön, és ne irritálja a baba bőrét. Ehhez azonban fontos, hogy ilyen célra készült mosószerrel tisztítsd a ruhát. A pamut mellett jó választást jelenthetnek a polár vagy polyamid anyagú baba ruhák.

Mit tegyél, ha a meglévő baba ruhák anyaga nem a legjobb minőségű?

Ez nem jelenti, hogy ki kellene dobnod. Egyszerűen megoldható, hogy a nem kellemes anyagú baba ruhák nem érintkezzenek a babád bőrével. Ehhez elég, ha egy vékony pamut bodyt, trikót, vagy harisnyát adsz a babádra. Így nem kell kitéve a bőre az irritációnak, nem lesz rajta kiütés, nem fog viszketni, melyet a gyengébb minőségű baba ruhák okozhatnának.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP