Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Milyen szempontok alapján minősítem a Barbi ruházati webáruház termékeit? Milyen szempontok alapján minősítem a Barbi ruházati webáruház termékeit?

Mivel a Barbi ruházati webáruház babaruha és gyerekruha kínálatát nem tudod kézbe fogni, így az oldalon talált leírásokra kell hagyatkoznod. Ez már új babaruhák és gyerekruhák esetén sem egyszerű, de használt termékek esetén még nagyobb gondot jelenthet. Ezért a Barbi ruházati webáruház indításakor elhatároztam, egy olyan minősítési rendszert hozok létre, amiből egyértelműen meg tudod állapítani, mennyire használta el az előző tulajdonos az adott terméket.

Figyelem! A minősítés nem a termékre vagy a márkára vonatkozik! A minősítés a ruha használtságára, kopottságára ad tájékoztatást!

Milyen a Barbi ruházati webáruház minősítési rendszere?

A ruházati webáruház termékei mellett csillagokat találsz. Ezek a csillagok mutatják meg számodra, hogy menyire volt hatással az adott gyerekruha vagy babaruha minőségére az előző tulajdonos. 5 csillagot találsz, amely 5 csoportra osztja a termékeket.

5 csillagos minősítésű babaruhák és gyerekruhák

Az 5 csillagos babaruhák és gyerekruhák azok, amelyek teljesen újak, a legtöbbször még a címkéjük is megvan. Ez egy használt ruházati webáruház esetén furcsának tűnhet de néha ez is előfordul!

4 csillagos minősítésű babaruhák és gyerekruhák

4 csillagos minősítést azok a ruházati webáruház termékek kapnak, amelyek alig használt babaruhák és gyerekruhák, szinte újak, legalábbis újszerűek.

3 csillagos minősítésű babaruha és gyerekruha

A gyerekruhák és babaruhák legnagyobb csoportját alkotják a 3 csillagos termékek, amelyek ugyan használtak, de teljesen folt- és szakadásmentesek.

2 csillagos minősítésű babaruha és gyerekruha

A Barbi ruházati webáruház legszebb darabjai között is előfordul néhány, amin felfedeztem egy kisebb foltot, vagy hiányzik egy gombja, esetleg a mosás nyomott hagyott rajta. Ennek ellenére ezek a gyerekruhák és babaruhák hordhatók, viszont áruk a 2 csillagos minősítés miatt olyan kedvező, hogy megéri a „kosárba” tenned.

1 csillagos minősítésű babaruhák és gyerekruhák

1 csillagos minősítésűek azok a gyerekruhák és babaruhák, amelyeknek van valami kisebb hibájuk, de nem volt szívem megválni tőlük, hiszen alapjában véve hordhatóak, játszótérre például tökéletesek.

Ha az általad kiválasztott babaruha vagy gyerekruha méretével, színével vagy bármely egyéb tulajdonságával kapcsolatosan van kérdésed van, hívj nyugodtan a 06-20-928-9261 telefonszámon!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP