Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Egy használtruha webáruház a legjobb forrás gyerekruhák vásárlásához… Egy használtruha webáruház a legjobb forrás gyerekruhák vásárlásához…

Biztos számodra is fontos, hogy egy használtruha webáruház legyen bizalmat keltő, és dizájnos. Ez azonban csak az első benyomást határozza meg. Amikor elkezdesz böngészni egy használtruha webáruház oldalain, akkor a fontosságot a gyerekruhák kínálata veszi át. Neked is az a fontos, hogy jó ajánlatokkal találkozz: márkás termékekkel, széles kínálatban és olcsó áron.

A Barbi használtruha webáruház mögött nincs nagy cég. Nem sürög a termékek körül 5-6 dolgozó. Az egész azzal indult, hogy nem tudtam mit kezdeni másfél éves babám felhalmozódott ruháival, ezért elhatároztam, hogy eladom azokat.

Arra gondoltam, hogy nem kezdek konkurencia harcba a TeszVesz áttekinthetetlen kínálatával, inkább egy saját használtruha webáruház elkészíttetése mellett döntöttem. Mikor az első készletek kipörögtek, elkezdtem más mamák hasonló készleteit felvásárolni. Nem bálás raktárakból szerzem be a termékeket, minden egyes darabot saját kezemmel ellenőrzök, és csak az kerülhet be a használtruha webáruház kínálatába, ami kifogástalan.

Persze fontos volt, hogy barátságos, családi hangulatot biztosítsak számodra, hogy jó érzéssel böngészhess a gyerekruhák és babaruhák között. Tudom azonban, hogy elégedett vásárló csak akkor leszel, ha kiváló minőségű gyerekruhák kerülnek a megrendelt csomagodba. Ezért mind a mai napig személyesen válogatom át a webáruházunknak felkínált babaruha és gyerekruha készleteket, és csak azokat veszem át, amelyekről tudom, hogy maradéktalanul megfelelnek majd a mamák igényeinek.

Fontos a használtruha webáruház egyszerű kezelése is

A Barbi használtruha webáruház készítésénél fontos volt, hogy menürendszerét könnyen átlásd, így időt és energiát takaríthass meg. Ha kipróbálod, tapasztalni fogod, hogy a regisztráció és a rendelés egyszerű és gyors. Nincs szükséged számítógépes ismeretekre ahhoz, hogy a webáruház bármelyik funkcióját kezelni tudd.

Mivel a gyermeked pillanatok alatt kinő minden babaruhát, ezért igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a kinézett gyerekruhákat.

Várjuk a visszajelzésed!

A Barbi használtruha webáruház legfőbb alapelve, hogy elégedett és boldog vásárlónk legyél. Ezért kérlek, mondd el a véleményed szolgáltatásainkról. Örömmel vesszük építő jellegű hozzászólásaid, véleményed, amely segítheti a Barbi használtruha webáruház jövőbeni munkáját.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP