Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Az adott évszaknak megfelelő gyerekruhák… Az adott évszaknak megfelelő gyerekruhák…

Idén a hosszúra nyúló tél után hirtelen lett kánikula, aztán most június elején fűteni kell. Ebből is látszik, hogy nem a naptárat érdemes figyelembe venned a gyerekruhák kiválasztásánál. Figyeld inkább a hőmérőt, és hogy mit érzel a saját bőrödön!

A fentiek tükrében gondolom neked is okoz fejtörést, hogy mikor milyen gyerekruhák kerüljenek a csemetédre. A mamák íratlan törvénye szerint mindig egy réteggel több gyerekruha kerüljön a gyermekre, mint amit te felnőttként felveszel.

Mire figyelj a gyerekruhák kiválasztásánál a változékony időben?

A legfontosabb, hogy jó minőségű gyerekruhák közül válassz! Érdemes figyelni a gyerekruhák anyagára.

A tiszta pamut gyerekruhák könnyebben szellőznek, így nem izzad bele olyan könnyedén a csemetéd. Mivel nehezen tudod kiszámítani, milyen lesz az időjárás, öltöztesd rétegesen a gyermeked. Ha így teszel, nem okoz gondot a gyerekruhák vastagságának változtatása, ha a hideg utcáról bemész az óvodába, vagy egy boltba, ahol hosszabban akarsz időzni.

Esős időben fontos, hogy a gyerekruhák legfelső rétege vízhatlan legyen. Ezzel megelőzöd az alsóbb rétegek átázását. A gyerekruhák hasznos kiegészítője egy meleg pamut sál, egy sapka, hidegebb időben pedig egy kesztyű is. Talán neked sem volt egyszerű rávenni a gyermeked, hogy elviselje magán a sapkát és a sálat. Főleg akkor nehéz ez, ha te magad sem hordod. A hideg szeles időben azonban könnyen jön egy torok vagy fülfájás, ez ellen pedig a legjobb ellenszer a sapka és a sál viselete.

Hogyan készülj fel gyerekruhák tekintetében a következő évszakra?

A Barbi gyerekruha webáruházban egész évben megvásárolhatók azok a gyerekruhák, amikre szükséged lehet. Mivel a házhozszállítás 5000 forint felett ingyenes, lehet, hogy egy-két következő évszakra beválogatott ruhával megspórolod a szállítási díjat. Ha most éppen nincs szüksége több gyerekruhára, vásárolj a következő évszakra! Talán félsz, hogy túl kicsik lesznek számára addigra a megvásárolt gyerekruhák, de vannak arra vonatkozó számítások, hogy mekkora méretet érdemes vásárolnod. Azt mondják 1,5 éves koráig félévenként két gyerekruha méretet nőnek a gyerekek. 2 éves kortól aztán félévente 1 gyerekruha méret a növekedési ütem. Így ki tudod számolni, hogy körülbelül mekkora gyerekruhák lesznek szükségesek a következő évszakra.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP