Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Miért jobb a Barbi Babaruha, mint egy új gyerekruha webáruház? Miért jobb a Barbi Babaruha, mint egy új gyerekruha webáruház?

Amikor a kislányunk megszületett természetes volt számomra, hogy mindenből a legjobbat szeretném adni számára. Sokat válogattam az új gyerekruha webáruház kínálatok között. De hamar rájöttem, hogy a legjobb nem jelenti azt, hogy kizárólag új. A Barbi Babaruha online használt babaruha bolt azért is jött létre hogy megkönnyítsem az mindennapi életed, időt és pénzt spórolva meg. Szemben egy új gyerekruha webáruház használatával a Barbi Babaruha rengeteg előnyt kínál Neked.

Melyek a Barbi Babaruha előnyei, egy új gyerekruha webáruház használatával szemben?

1. Olcsóbb árak
Talán az első és legfontosabb különbség az új gyerekruha webáruház és a Barbi Babaruha között, hogy nálunk lényegesen olcsóbbak a babaruhák és gyerekruhák. Mivel egy használt ruha esetében már nem a márkanév, és a szezonalitás határozza meg az árat, hanem csak a minőség.

2. Nagyobb kínálat
Egy új gyerekruha webáruház kínálata jóval kisebb, mint a Barbi használt babaruháé. Ez azért van, mert ellentétben egy új gyerekruha webáruház működésével, a Barbi Babaruha nincs egy-egy kollekcióhoz kötve. Nálunk a babaruhákból és gyerekruhákból általában csak egy-egy darab, és csak egy méret található, de a választék rendkívül széleskörű.

3. Nincsenek szezonok
A Barbi Babaruha Webáruházban az év bármely szakában vásárolhatsz bármilyen szezonra babaruhákat, míg az új gyerekruha webáruház általában csak az adott szezonra kínál ruhákat.

Mi az egyetlen előnye az új gyerekruha webáruház használatának?

Persze mondhatod, hogy ez mind szép és jó, de az új gyerekruha webáruház mégiscsak új ruhákat kínál, míg a Barbi Babaruha használt babaruhákat értékesít. De lásd be az új gyerekruha webáruház használata során vásárolt új babaruhák is csak az első mosásig újak … utána már azok is használtak. Akkor miért is adnál sokkal magasabb árat értük? Csak azért, hogy egyszer kimoshasd? Gyere és egy új gyerekruha webáruház helyett most próbáld ki, milyen a kiváló minőségű használt babaruhákat felsorakoztató Barbi Babaruha webáruház!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP