Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Milyen kedvezményid lehetnek a Barbi babaruha webshop használata során? Milyen kedvezményid lehetnek a Barbi babaruha webshop használata során?

A Barbi babaruha webshop működésének első és legfontosabb szempontja, hogy Te, mint Anyuka és persze a gyermeked elégedettek legyetek. Ezért fontos számomra, hogy a babaruha webshop használata közben ne csak a „kötelező” babaruha beszerzés legyen a látogatásod célja, hanem jól is érezd!

Hogyan juthatsz kedvcsináló kedvezményekhez a Barbi gyerekruha webshop használata során?

Ahhoz hogy kedvet csináljak Neked a babaruha webshop használatához folyamatosan különböző nyeremény játékokat hirdetek meg. Amennyiben regisztrálsz a gyerekruha webshop hírlevelére, soron kívüli értesítést kapsz ezekről.

Néhány számodra is elérhető nyerési lehetőség a babaruha webshop honlapján:

Kedvezmény Facebook „lájkért”

- Gyere és „lájkold”  a Barbi babaruha webshop Facebook oldalát! A 250. „lájkoló” és onnan kezdve minden 50. „lájkoló” egyszeri 10%-os kedvezményt kap a babaruha webshop vásárlásából.

Törzsvásárolói kedvezmény

- Legyél törzsvásárló! A Barbi babaruha webshop törzsvásárlói a vásárlásaik összege után minden elköltött 50 ezer Ft-ot követően újabb és újabb 5%-os kedvezmény adok.

Barbi babaruha webshop a babaszépségverseny szponzor

A közösségi oldalak elterjedésével egyre népszerűbbé vált az internetes szépségversenyek szervezése is. A Barbi babaruha webshop több felkérést is kapott, hogy szponzora legyen az effajta rendezvényeknek. Ezeken a versenyeken helyezést elérő babák százalékos kedvezményt kapnak a gyerekruha webshop oldalain történő vásárlásaikból. Nyereményük átvételekor kapnak egy kuponkódot, melyet a babaruha webshop használata során tudnak egyszeri alkalommal korlátlan vásárlási összeg mellett felhasználni. Így hát nincs más dolgod, keresd fel partnereink által szervezett szépségversenyeket, jelentkezz és különböző értékes ajándékokat nyerhetsz kisbabád számára.

Olvasd továbbra is rendszeresen a Barbi babaruha webshop híreit, mert további meglepetésekkel is készülünk!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP