Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
A Barbi használt gyerekruha webáruház előnyei a TeszVesszel szemben A Barbi használt gyerekruha webáruház előnyei a TeszVesszel szemben

Ha használt gyerekruhát szeretnél vásárolni, talán először a TeszVesz, az Apród,  vagy a Jófogás jut az eszedbe. Mégis ha könnyen és jó áron szeretnél vásárolni, a Barbi használt gyerekruha webáruház lehet a Te biztos partnered.

Mi a TeszVesz hátránya a Barbi használt gyerekruha webáruház kínálatával szemben?

Az első és talán a legfontosabb különbség a használt gyerekruha webáruház és a TeszVesz között, hogy a rengeteg ajánlat között szinte lehetetlen kiigazodni. Míg a Barbi használt gyerekruha webáruház kínálatában pontos méretek szerint vannak csoportosítva a babaruhák, addig a TeszVesz gyerekruha ajánlatai sokszor tévesen vannak méretezve. Ha nagy a gyerekruha méret, még nincs gond, de ha kicsi, akkor mi van? Kit terhel a visszaküldés költsége?

Egyáltalán vállalja az eladó, hogy visszaveszi tőled a megvásárolt gyerekruhát? Erre a TeszVesz semmilyen garanciát nem vállal, míg a Barbi használt gyerekruha webáruház tekintetében szabályozottan működik ez is (lásd az Üzletszabályzatunkat).

A második gond, hogy a bár a TeszVeszen hatalmas a kínálat, de ez a kínálat több száz, vagy akár ezernél is több ajánlattevő közt oszlik meg. Vagyis nincs lehetőséged arra, hogy a kinézett gyerekruhákat vagy babaruhákat egy embertől vásárolhasd meg. Ha több embertől vásárolsz, mindenkivel külön le kell levelezned a fizetés és szállítás részleteit. Külön kell mindenkinek a pénzt utalnod. Amennyiben több eladótól szerzed be a szükséges babaruhákat, úgy többször is kell számolnod a szállítási költséggel. Egy-egy küldeménynél is magasabb lehet a szállítási költség, hiszen a feladó postán küldi a csomagot, míg a Barbi használt gyerekruha webáruház a szerződött futárszolgálattal alacsonyabb díjtarifákat biztosít számodra.

További nehézséget jelenthet, hogy licitálnod kell egy-egy jobb darabra, ami az árat jelentősen felnyomhatja – sokszor a valós érték fölé. Az árverés hevében ugyanis néhány mama már nem az árat nézi, csak hogy „bármi áron” övé legyen a ruha.

De ha az ár nem is száll el, várakoznod kell amíg lejár a határidő. Ez akár több hét is lehet.

Mi tehát a Barbi használt gyerekruha webáruház legnagyobb vonzereje?

A Barbi használt gyerekruha webáruház széles választékában mindent egy helyen, könnyen megvehetsz.

Minden termék azonnal megvásárolható, és 7 napon belül garantáltan küldjük a terméket. Ráadásul 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhoz szállítás.

A Barbi használt gyerekruha webáruház kínálatában már most több mint 1000 termék van, és kínálatunk folyamatosan bővül.

A babaruhák és gyerekruhák teljes kollekcióját kínáljuk csecsemőkortól egészen az iskolás korig válogatott minőségben, garantált méretben.

Gyere és válogass könnyedén, szabályozott körülmények között a Barbi használt gyerekruha webáruház kínálatából.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP