Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Miért rózsaszín a kislány ruhák 90%-a szerte a világon? Miért rózsaszín a kislány ruhák 90%-a szerte a világon?

Sosem gondolkodtam a kislány ruhák színén egészen addig, míg meg nem született a kislányom. Én magam személy szerint nagyon szeretem a rózsaszínt különböző árnyalatai a ruhatáramban több darabban is megtalálhatóak. Nincs ez másképpen a kislányom ruhatárában sem. De egy idő után szerettem volna, ha a kislány ruhák, melyeket gyermekem visel, kicsit változatosabbak lennének. Megmondom őszintén nem volt könnyű dolog.

Mi lehet az oka a rózsaszín kislány ruhák ilyen mértékű elterjedésének?

El kell ismernem a lánybabák tündérien édesek rózsaszín kislány ruhák viselése közben.

Legyen szőke, barna, vörös, vagy fekete ez a szín a kislány ruhák bármely fajtájában jól áll nekik. Tudtad, hogy a rózsaszín jelentése romantika, ragaszkodás, békeszeretet? Amikor rózsaszín kislány gyerekruhák jönnek veled szemben az utcán, az arcod önkéntelenül is mosolyog, a szíved pedig azonnal melegséggel telik meg. Gyönyörködtető látvány, ahogy ezek a kis csöppségek fel alá szaladgálnak rózsaszín kislány ruhák tucatjaiban. Persze ugyanilyen szépek lehetnek a piros, halványkék, sárga vagy lila kislány gyerekruhák is. De mégis sokkal kevesebbet látni belőlük.

Hogyan teheted változatossá a rózsaszín kislány gyerekruhák viselését?

Ahhoz, hogy kislányod ne habos babos vattacukorként járjon keljen gyermekkorában időről időre dobd fel a kislány ruhák hordását. Például egy farmerszoknyával vagy farmernadrággal (persze ne legyen rózsaszín) már meg is törted a rózsaszín kislány ruhák mámorát. De sokat segíthet egy világos színű kardigán vagy harisnya is, hogy eltereld a kislány ruhák rózsaszín ködjét. Bátran variáld a rózsaszín kislány ruhák kollekcióját különböző színekkel, és hidd el tündérien édes marad akkor is a látvány.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP