Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Fontosak a megfelelő babaruha méretek Fontosak a megfelelő babaruha méretek

Amikor használt babaruha vásárlását tervezed fontos tudnod, hol és hogyan találhatod meg a megfelelő babaruhát gyermeked számára. A legtöbb használtruha webáruházban babaruha méretek szerint csoportosítják a kínálatot. Persze ez nagy segítség a megfelelő babaruha méretek megtalálásában, de sajnos közel sem olyan egyszerű, mit elsőre tűnik.

Mire érdemes odafigyelni a babaruha méretek kiválasztása esetén?

Mivel egyre több használtruha márka az átlagtól eltérő babaruha méretek használatát kezdte meg, nem lehetsz benne biztos, hogy az általad kiválasztott babaruha méretek a megfelelőek.

Könnyű dolgod van, ha biztosan ismered a kiválasztott márkákhoz tartozó babaruha méretek paramétereit. De mit tegyél, ha mégsem? A Barbi Babaruha webáruházban lehetőséged van minden használtruha megvásárlása előtt az megadott babaruha méretek pontosítására telefonon vagy email-en. Így további adatokat kaphatsz a babaruha méretek nagyságáról. Legyen szó válltól mért ujjhosszról, vagy válltól mért testhosszról, vagy deréktól mért szárhosszról.

Mit tehetsz, ha mégsem a megfelelő babaruha méretek kerültek a csomagodba?

Az internetes kereskedelem során jogod van a vásárlástól való elállásra. Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt használt babaruha átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheted a termékeket. Így ha nem megfelelőek a babaruha méretek, vagy élőben nem tetszik annyira a babaruha, szólj nekünk és postafordultával küldd vissza. A visszavett babaruhák vételárát levásárolhatod nálunk a megfelelő babaruha méretek kiválasztásával vagy visszautaljuk Neked az összeget. Nincs hát más dolgod, mint pontos ismereteket szerezni a babaruha méretek specialitásairól.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP