Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiedelmek a használt ruhák vásárlásával kapcsolatosan. Hiedelmek a használt ruhák vásárlásával kapcsolatosan.

Bizonyára Te is, mint a legtöbb szülő lehetőségeidhez képest a ruhákból is a legjobbat szeretnéd megadni gyermeked számára. De miért is ne lehetnének azok használt ruhák. Tudom sokan félnek a használt ruhák vásárlásától, hiszen meg van a bizonytalanság, ki tudja kié volt, hogy vigyázott rá, rendesen tisztította-e. De azt érdemes tudnod, ha a Barbi Babaruha webáruházban nézelődsz a használt ruhák között, kizárólag többszörösen átválogatott, kimosott, folt és szakadásmentes használt ruhák kerülhetnek a kosaradba. Ha valamelyik babaruha hibás lenne, arról korrekt tájékoztatást adok.

Miből tudhatod, hogy a használt ruhák milyen állapotban vannak?

Először is a Barbi Babaruha webáruházban a használt ruhák minden egyes darabja csillagos minősítést kap 1-től 5-ig. Ezek jelzik a használt ruhák állapotát. (Ha szeretnéd megnézni a minősítési rendszerünket, kattints ide…) Ezen felül pontos, tárgyilagos leírást találsz a használt ruhák fényképe alatt.

Továbbá lehetőséged van a használt ruhák megadott információin kívül bármilyen kérdést feltenni. De ne felejtsd el, a használt ruhák megvásárlásától számított 8 napon belül mindenféle indoklás nélkül visszaküldheted a babaruhát. Ezzel különösebb rizikót nem vállalsz, ha nem tetszenek a használt ruhák maximum visszaküldöd.

Melyek a használt ruhák vásárlása mellett szóló érvek?

Tegyél félre minden előítéletet. Gondolj arra, hogy más csemetéje is ugyanolyan gyorsan nő, mint a Tied. Így nincs ideje elhasználni a babaruhák többségét. A legtöbb használt babaruha szinte új állapotban kerül webáruházamba.  A nálam vásárolt használt ruhák kizárólag akkor kerülhetnek a használt babaruha webáruház online polcaira, ha olyan minőségűek és állapotúak, hogy bármikor nyugodt szívvel adnám saját kislányomra is.

Gyere hát és válogass bizalommal a használt ruhák szebbnél szebb darabjai között, minőséget és jó állapot garantálva gyermeked számára.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP