Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Hogyan vásárolj a használt ruha webáruház oldalain? Hogyan vásárolj a használt ruha webáruház oldalain?

A ruha webáruház használata alapjaiban megegyezik a legtöbb webáruházéval. Különbség főleg a termékek kiválasztásában lehet, hiszen a használt ruha webáruház kínálatában általában minden termékből csak egy van. Nincs lehetőséged egy  bizonyos ruhából különböző méreteket vagy színeket választani mint például egy új ruha webáruház oldalán. A megrendelés egyéb lépései nagyjából megegyeznek a többi webáruházban történő vásárlással.

A vásárlás menete a használt ruha webáruház online boltjában

Amint rátaláltál legalább egy termékre a ruha webáruház kínálatában, melyet szeretnél megvásárolni, érdemes első körben regisztrálni, vagy ha már regisztráltál, akkor bejelentkezni a személyes menüdbe. Ezzel egy virtuális bevásárló kosárba tudod gyűjteni a megvásárolni kívánt babaruhákat. A ruha webáruház használata során különösen ügyelj arra, hogy ne csak a megnevezését olvasd el a babaruháknál, hanem a leírását és esetleges minősítését is. A Barbi Babaruha webáruházban különös hangsúlyt fektettem a babaruhák pontos, korrekt tájékoztatást nyújtó leírására, hiszen ezzel könnyíthetem meg a ruha webáruház kínálatában történő választásodat. Ha sikerült kiválasztanod a számodra összes szükséges babaruhát, a szállítási és fizetési mód megadása után megrendelésed elküldése van hátra.

Milyen szállítási és fizetési lehetőségeid vannak a ruha webáruház rendszerében?

A Barbi Babaruha Webáruház rendszerének megalkotása során elsődleges célom volt, hogy a leendő látogatóim könnyen és gyorsan tudjanak vásárolni. A ruha webáruház különböző lehetőségeket kínálok Neked a babaruhák átvételére. Szem előtt tartva a kényelmedet kérhetsz házhoz szállítást vagy a ruha webáruház által kijelölt helyen történő személyes átvételt. Ne felejtsd el minden 5000Ft feletti vásárlás esetén a Barbi ruha webáruházam ingyen eljuttatja hozzád a kiválasztott babaruhákat. A fizetési módokban is igyekeztem minél több választási lehetőséget adni, alkalmazkodva a vásárlási szokásokhoz.

Ha bárhol elakadnál a ruha webáruház üzletszabályzatában részletes tájékoztatást kapsz a vásárlásod menetéről. Amennyiben további kérdésed vagy különleges kérésed lenne, a ruha webáruház valamennyi elérhetőségén megtalálsz.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP