Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Előítéletek a használt ruha vásárlásával kapcsolatosan Előítéletek a használt ruha vásárlásával kapcsolatosan

Én is, mint a legtöbb Anyuka mindenből a legjobbat szeretném megadni kisbabám számára. Amikor kislányunk megszületett meg sem fordult a fejemben, hogy használt ruha kerüljön a ruhatárába. Aztán ismerősök, barátok felajánlották az ő gyermekeik által már kinőtt használt ruhákat, mondván alig hordták és már ki is nőtték. Először kicsit vonakodtam elfogadni a használt ruha csomagokat, de persze nem szerettem volna őket megbántani. Egyszer aztán nekiálltam és kibontottam az ajándékokat, és be kell vallanom csak ámultam. Még hogy használt ruha, szinte mind új volt. Így aztán rá kellett jönnöm, hogy igenis lehet használt ruha is jó állapotú, minőségi.

A használt ruha is lehet jó állapotú, minőségi!

Egyre többször böngésztem webáruházak oldalait, és keresgéltem használt babaruhákat. Aztán ahogy nőtt szemünk fénye egyre csak gyűltek az alig használt ruha halmok és egyre nagyobb gondot okozott hova tegyük, mihez kezdjünk vele. Egy napon arra ébredtünk, hogy miért is ne alakíthatnánk ki mi is a saját online használt ruha boltunkat, segítve ezzel Nektek hozzám hasonló Anyukák mindennapi életét. Hiszen nem kell használt ruha bálákban válogatni, otthon saját foteletekből választhatjátok ki gyermekeitek tavaszi, nyári, őszi vagy téli kollekcióját.

Az internetes használt ruha vásárlás előnyei

Akkor miért is érdemes a használt ruha vásárlása gyermeked számára:

- időt és energiát spórolsz meg
- olcsóbban kaphatsz jó minőséget, márkás ruhát
- nagyobb választékból válogathatsz kényelmesen
- nem kell boltról boltra járnod, hogy megtaláld az igazit
- mert házhoz szállítják (a Barbi BabaRuha webáruház 5000 Ft felett INGYEN szállít)

Így aztán csak bíztatni tudlak Téged, hogy gyere és bátran keresgélj a Barbi BabaRuha Webáruház használt ruha kínálatából.

Felmerülhet Benned a kérdés, mi a garancia arra, hogy nálunk biztosan jó minőséget találsz? Csak annyit ígérhetek, hogy Ruhatárunkba kizárólag olyan használt ruha kerülhet, melyet nyugodt szívvel adok fel kislányomra is.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP