Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Mely bébiruhák felelnek meg az adott évszaknak? Mely bébiruhák felelnek meg az adott évszaknak?

Ha napjainkat nézem, egyáltalán nem szabad a naptári évszakra figyelni bébiruhák kiválasztása tekintetében. Kizárólag a saját szememnek hihetek. Az utóbbi években nehéz különválasztani a tipikus évszakokat, szinte teljesen összeolvadnak. Ha csak az idei tavaszt nézem az sajnos szinte „tél”-nek tűnik. Így talán Neked is gondot jelenthet, hogy mikor milyen bébiruhák kerüljenek csemetédre. Az örök szabály szerint, mindig egy réteggel több babaruha kell a gyerekemre, mint amit én felnőttként veszek fel.

Ezekben a változékony időkben a bébiruhák kiválasztásánál mire kell különösen figyelni?

Először is nagyon fontos, hogy mindig jó minőségű bébiruhák közül válasszunk. A 100%-os pamut anyagú bébiruhák könnyebben szellőznek, így nem izzad bele olyan könnyen csemeténk bőre. Mivel nehéz kiszámítani, hogy milyen idő is lesz a nap folyamán nagyon lényeges, hogy rétegesen öltöztessem gyermekemet. Ha így teszek, nem okozhat gondot a bébiruhák vastagságának változtatása, hogyha a hideg utcára bemegyünk a fűtött bölcsödébe, óvodába, vagy esetleg valamelyik üzletbe. Elengedhetetlen ebben a havas, esős, latyakos időben, hogy a bébiruhák legfelső rétege vízhatlan anyagú legyen, megóvva ezzel az alsóbb rétegek átázását. A bébiruhák nélkülözhetetlen kiegészítője a meleg pamut anyagú sál, sapka, és talán még a kesztyű is. Tapasztalatból tudom, hogy nem volt egyszerű rávenni gyermeket, hogy muszáj a sapka és a sál viselete. Bevallom Anyaként nem jártam előtte jó példával (hiszen sosem hordok sapkát, sálat is csak ritkán) így a férjemre hivatkoztam mindig: „Nézd csak Apán is van sapka!!!” Ezzel sikeresen tettük a sapkát és a sálat a téli bébiruhák állandó kellékévé.

Hogyan tudunk bébiruhák tekintetében előre felkészülni a következő évszakra?

A Barbi BabaRuha Webáruházban egész évben megvásárolhatóak azok a bébiruhák, amelyekre bármely évszakban szükségünk lehet. Persze nehéz kiszámítani, hogy milyen ütemben növekszik majd gyermekem, de azért vannak erre vonatkozó számítások, melyek irányadóak lehetnek a bébiruhák előre való megvásárlásához. Azt mondják 1,5 éves koráig félévente két babaruha méret a várható növekedési ütem, 2 éves kortól pedig félévente 1 babaruha méret. Ezzel a számítással körülbelül ki tudom már számítani, mekkora bébiruhák lesznek szükségesek az elkövetkezendő évszakokra.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP