Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Mihez kezdj a feleslegessé vált használt ruha készleteiddel? Mihez kezdj a feleslegessé vált használt ruha készleteiddel?

A feleslegessé vált használt ruha készletek sok mamának jelentenek problémát. Ha a gyermeked elérte a 2 éves kort, szinte bizonyos, hogy nincs elég hely a szekrényedben a kinőtt használt ruha készletek tárolására. Mihez kezdj ezekkel?

1. Használt ruha ajándékozás barátoknak, rászorulóknak

Amikor a babád megszületik, sok rokon, barát ajándékoz ruhákat. Segítenek neked, úgy tapasztalod, hogy még sokszor többlet is van ruhákból. Mire azonban a babád eléri a két-három éves kort, egyre kevésbé tudják a rokonok, ismerősök, hogy mekkora ruhákat kell venniük, ezért elapadnak ezek a források, és neked kell beszerezned gyermeked teljes ruhatárát. Ráadásul ahogy a gyermeked nő, a ruhák ára ezzel arányosan egyre drágább és drágább lesz.

Tehát valamilyen forrásból finanszíroznod kellene az új ruhák beszerzését.

Logikus döntésnek tűnik, hogy a kinőtt használt ruha darabokat elajándékozása, de ha belegondolsz, egy-egy ilyen készletben akár százezer forintnyi érték halmozódik fel. Ha bővében vagy anyagi forrásoknak, a használt ruha elajándékozása nemes cselekedet, de ha gond csemetéd ruháinak beszerzése, érdemes más megoldás után nézned.

2. A használt ruha készleted a neten egyesével meghirdeted.

A TeszVesz ideális ahhoz, hogy megszabadulj használt ruha készleteidtől. Előnye, hogy az összes használt ruha árát Te határozod meg, így elméletileg több pénzt kapsz érte, mintha kilóra adnád el. Hátránya, azonban, hogy rengeteg munkád van azzal, hogy lefényképezd, feltöltsd, népszerűsítsd a portékád. A legtöbb használt ruha hónapokig sem kel el, a csomagolás, a vásárolókkal való egyeztetés rengeteg időt és energiát köt le.

3. A használt ruha készleted egyben eladod a Barbi Babaruha Webáruház részére

Két komoly előnye is van, ha a használt ruha készletedtől ezzel a módszerrel szabadulsz meg.

a, egyszerre megszabadulsz a feleslegessé vált használt ruha többségétől
b, azonnal pénzt kapsz érte.

Egyetlen hátránya, hogy talán valamivel kevesebbet kapsz értük, mintha külön-külön adnád el a használt ruha darabjaidat.

Add el nekünk a már nem használt ruha felesleget!

Ha a használt ruha készleteid kilós értékesítését választod, a Barbi BabaRuha Webáruház jó áron vásárolja fel használt gyerekruháidat és babaruháidat. A felvásárlás feltételeiről itt olvashatsz részletesebben, vagy érdeklődhetsz a 06-20-928-9261 telefonszámon.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP