Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Milyen gyerekruha méretek jók a gyermekedre? Milyen gyerekruha méretek jók a gyermekedre?

A Barbi Babaruha webáruház működtetése során sajnos egyre többször találkozom olyan esettel, hogy a gyerekruha méretek nem találhatóak a babaruhán, vagy ha mégis akkor más-más módon jelzik. A számítógép előtt ülve nem könnyű megállapítani, hogy mely gyerekruha méretek a megfelelőek kisbabád számára. Ezért szeretnék segítségedre lenni a megfelelő gyerekruha méretek megtalálásában, így íme, itt egy kis összefoglaló.

A gyerekruha méretek meghatározása általánosságban.

A gyerekruha méretek meghatározása során először is tudnod kell, hogy megkülönböztetnek magyar, német, francia, angolszász és amerikai méreteket. A magyar és a német gyerekruha méretek egyaránt a gyermek testmagasságát veszik figyelembe, és 6-osával növekszenek.

Jelenleg a forgalomba kerülő legkisebb gyerekruha méretek a 44-es, 50-es és az 56-os. Ezek tipikusan a koraszülötteknek és az újszülötteknek készült babaruhák. Ezt a méretezést alkalmazó márkák például: H&M gyerekruha, F&F gyerekruha, C&A gyerekruha, Zara gyerekruha stb. Az angol gyerekruha méretek általában a baba életkorát és súlyát határozzák meg, tól-ig jelöléssel. Ez csalóka lehet, hiszen a babák azonos életkorukban már különböző méretűek lehetnek. Így számozza ruháit: Tesco gyerekruha, Early Days gyerekruha, Next gyerekruha stb. A francia gyerekruha méretek a testmagasság és az életkor szerint kerül címkézésre. Ilyenek például a Vertbaudet, Catimini stb. Az amerikai gyerekruha méretek teljesen egyedileg kerülnek meghatározásra. Mégpedig: Newborn (0-3hó), Infant (3-12hó) és Toddler (1-4 év). Ezt a jelölés formát alkalmazzák például a GAP gyerekruha, Children’s Place gyerekruha valamint a Gimboree.

Milyen gyerekruha méretek találhatóak a Barbi Babaruha webáruházban?

Mivel a könnyű és egyszerű vásárlást szeretném számodra biztosítani, ezért igyekszem a gyerekruha méretek leírásánál egységesen a magyar méreteket alkalmazni. De minden babaruha esetében, melynek méretében nem vagy biztos kérj pontosítást vagy megerősítést telefonon vagy emailben.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP