Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Hogyan gondozd gyermeked kislány ruha kollekcióját? Hogyan gondozd gyermeked kislány ruha kollekcióját?

Biztosan emlékszel, néhány hete már írtam ide a blogra egy cikket a kislány ruha folttisztításáról. (Hasznos praktikák a gyerekruha foltok ellen) Nagyon sok ötletet kaptam, azóta a kislány ruha tisztításával kapcsolatosan, melyeket ezúton is köszönök az Anyukáknak. A kislány ruha különleges foltjainak eltávolításával kapcsolatosan sokféle cikket találtam a neten is, a citromlétől egészen a szódabikarbónáig. De sajnos a legtöbb jónak tűnő praktika nem működik a kislány ruha anyagán keletkezett makacs pecsétek eltávolításában.

Miért emlegetem a kislány ruhákat? Talán mert lányos Anyuka révén ösztönösen ez jön a „számra” és mert van benne bőségesen tapasztalatom.

Milyen hasznos tanácsot kaptam a kislány ruha tisztításával kapcsolatosan?

Egy nagyon kedves Anyuka a korábbi cikkemre reagálva elmesélte, ő hogyan szabadul meg a kislány ruha anyagán maradt foltoktól. Azt mondta az évek során rengeteg trükköt kipróbált már ő is, de a legjobban a „közönséges mosószappan” vált be neki a kislány ruha foltmentesítésében. Azt is elárulta, hogy a méreg drága kislány ruha árak mellett költségtakarékosság jegyében a Caola mosószappant ajánlja, mert kevesebb, mint 300 Ft és sokáig elég. Persze találhatsz a boltokban márkásabb típusokat is, de ezek akár a többszörösében is kerülnek. A kislány ruha folteltávolító hatás tekintetében azonban nincs jelentős eltérés közöttük.

Mit tegyél a Caola szappannal a kislány ruha anyagán keletkezett foltok eltávolítása érdekében?

Először is langyos vízzel nedvesítsd meg a kislány ruha kritikus részét és a Caola mosószappannal addig dörzsöld, míg el nem tűnik a folt. Időnként mosd át, hogy lásd a halványodó foltot a kislány babaruha anyagán. Ha esetleg érzékeny a bőröd mindenképpen használj gumikesztyűt, mert kiszáríthatja a szappan a kezed! Arról se feledkezz meg gyermeked bőrének egészsége érdekében, hogy alaposan öblítsd ki a kislány babaruha minden részét, nehogy irritációt okozzon!

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP