Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Milyen baba ruha kelengyével várd a születendő babád? Milyen baba ruha kelengyével várd a születendő babád?

Mint minden babáját váró szülőt, biztos Téged is, gondolkodóba ejt a pocakod növekedésével, milyen baba ruha az, amire mindenképpen szükség lesz, ha megérkezik a kisjövevény. Ebben próbálok most némi segítséget nyújtani a legszükségesebb baba ruha kelengye bemutatásával.

Melyek az évszaktól független legelső baba ruha darabok?

Ami már a kórházból hazafelé szükséges baba ruha az a body, a kisnadrág, a kiskabát, a nulla méretes kiszokni, a kocsi cipő és persze sapka. Az első baba ruha vásárlásakor nem érdemes a legkisebb 50-56 méretekből sokat megvenni előre. Hiszen nem tudhatod pontosan mekkora is lesz a baba, és azt se felejtsd el, hogy az első időkben pillanatok alatt kinövik a manók a baba ruha kollekciót.

A legtöbb baba két hónapos korára már 62-es méretű baba ruha viselője lesz.

Arra mindenképpen készülj fel, hogy a legtöbb újszülött nem tűri különösebben jól az öltöztetést ezért kerüld a bonyolultan záródó baba ruha típusokat.

Milyen meleg legyen a baba ruha?

Az újszülöttek vérkeringése elmarad a sokat mozgó kisgyerekétől. Egész nap alszanak. Ezért valamivel melegebben érdemes öltöztetni őket, mint a később állandóan izgő-mozgó apróságokat. Ha kétséged merülne fel, hogy hány réteg baba ruha a megfelelő csemetéd számára, tartsd meg nagymamáink tanácsát. Szerintük mindig egy réteggel több baba ruha kerüljön rá, mint amiben Te jól érzed magad.

Ha úgy látod, hogy a babádnak melege van, ujjaddal nyúlj be a babaruha nyakán, és nézd meg, hogy nyirkos-e a háta. Ha igen, csak akkor vegyél le egy réteget.

Melyek az évszakokhoz kapcsolódó baba ruha specifikumok?

Az őszi, téli baba ruha mindenképpen legyen hosszú ujjú, és kissé melegebb, de csakis 100%-os pamut anyagú. Fontos, hogy mindig rétegesen öltöztesd a babádat. Sapka és kiscipő mindig legyen rajta. A csípős hideg téli sétákhoz szerezz be levegőztető zsákot vagy lábzsákot. Télen a babád arcát könnyen kicsípi a széllel párosuló hideg, ilyenkor érdemes egy kicsit zsírosabb krémmel bekenni az arcát indulás előtt. A boltokban kapsz kimondottan erre a célra készült krémet.

A tavaszi, nyári baba ruha legfontosabb tulajdonsága, hogy jól szellőző legyen, és persze 100%-os pamut, hogy ne izzadjon bele a baba érzékeny bőre. (A fent említett izzadság ellenőrzés itt is jól jöhet.) Vékony kissapka és naptej mindig legyen kismama táskád kelléke. A napsütés ellen mindig legyen nálunk napernyő vagy legalábbis textil pelenka, hogy a babát ne érje közvetlenül napsugár.

A kisbabád fokozatos növekedését a Barbi Baba ruha webáruházban megtalálható folyamatosan megújuló kínálatunkkal tudod követni. Így lehet a babád minden korban és méretben divatos és elégedett.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP