Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Miért fontos a gyerek ruha anyagának megválasztása? Miért fontos a gyerek ruha anyagának megválasztása?

Akárcsak Neked, mint felnőttnek, gyermekednek sem mindegy milyen anyagú ruhában tölti napjait. A gyerek ruha kiválasztása során feltétlenül ügyelj arra, hogy mindig az évszaknak megfelelő vastagságú, szellőzésű, anyagú gyerek ruha kerüljön gyermekedre. Ősszel és télen a réteges gyerek ruha tekintetében elengedhetetlenül fontos a megfelelő hőtartó és vízhatlan képesség is. Tavasszal és nyáron a szellőzés mellett fontos még az UV védelem is a gyerek ruha kiválasztása során.

Milyen legyen az ajánlott új és használt gyerek ruha anyaga?

Amikor gyerek ruha megvásárlására kerül sor, legyen az új vagy használt a legfontosabb szempontok között kell, hogy szerepeljen a gyerek ruha anyaga.

Napjainkban a legtöbb gyerek ruha gyártásával foglalkozó cég ügyel arra, hogy a legjobb minőségben kerüljön piacra az általuk forgalmazott gyerek ruha. Elsősorban a 100%-os pamut anyagból készült gyerek ruha ajánlott az újszülött kortól. Tekintettel arra, hogy a legkisebbek bőre még nagyon érzékeny fontos, hogy jól szellőzzön, és ne irritálja a baba bőrét a gyerek ruha anyaga. Ehhez persze szükséges a megfelelő mosószerrel történő tisztítás is. Persze vannak egyéb gyerek ruha anyag típusok is, amelyek kényelmes viselést biztosíthatnak gyermeked számára. Ilyenek például a polyamid, vagy a polár anyagú gyerek ruha fajták.

Mit tehetsz, ha a már meglévő gyerek ruha anyaga nem a legjobb minőség?

Nem biztos, hogy feltétlenül azonnal a kukába kell dobnod, hiszen könnyen megoldható, hogy a nem megfelelő anyagú gyerek ruha nem érintkezzen közvetlenül a kisbabád bőrével, elkerülve ezzel az esetleges irritációt. Ilyen esetekben ajánlott egy vékony pamut anyagú body, trikó, vagy az alsó testrészekre harisnya feladása. Így nem kell kitenned a gyermeked bőrét esetleges kiütés vagy viszketés veszélyének, melyet a nem megfelelő gyerek ruha okozhatna.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP