Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Hogyan és miért terjedt el hazánkban az angol használtruha? Hogyan és miért terjedt el hazánkban az angol használtruha?

Hazánkban az angol használtruha gyors és széleskörű elterjedésének legfőbb oka egyértelműen a tudatos anyukáknak elengedhetetlenül fontos minőség. A jó minőségű és legtöbbször újszerű állapotban hazánkba kerülő angol használtruha kínálat jelentősen megnőtt az utóbbi években. Az angol gyerekruha többsége bálákban érkezik, és különböző nagykereskedésekben kerülnek felbontásra majd onnan a webáruházak és használtruha üzletek polcaira.

Miért lehet érdemes az angol használtruha megvásárlása számodra?

Elsősorban az angol gyerekruha kiváló ár-értékaránya az, ami csábító lehet számodra. Jó minőségű angol használtruha kerülhet tulajdonodba könnyedén elfogadható áron.

A hazánkba importált legtöbb angol használtruha 100%-os pamut anyagból készült, finom igényes kidolgozása, modern divatos színvilága, kitűnő minősége miatt lett közkedvelt az itthoni babaruha piacon. Tapasztalatból mondhatom, hogy az angol gyerekruha beszerzése minden szempontból jó döntés. Anyukaként biztos lehetsz benne, hogy gyermeked minőségi ruhában jár és kisbabádnak is élvezet lesz a játék az angol használtruha viselése közben.

Melyek a legismertebb angol gyerekruha márkák?

Talán a legismertebb és egyben a legelterjedtebb angol használtruha márka a NEXT gyerekruha valamint a magasabb árfekvésű BENETTON gyerekruha. Az angol használtruha kínálatban jelentős szerepet tölt be az ADAMS, CARTERS, a vidám színekben pompázó LADYBIRD, és a M&CO. A középkategóriás angol használtruha egyik vezető márkája H&M gyerekruha.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP