Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 859
Vásárlói jogaid és kötelezettségeid a ruházati webáruház tekintetében Vásárlói jogaid és kötelezettségeid a ruházati webáruház tekintetében

Az idő és pénz megspórolása a ruházati webáruház igénybevételével egyre több használót vonz. De az így kötött ügyletek esetében Neked, mint vevőnek, és a ruházati webáruház üzemeltetőjének is nagyobb körültekintéssel kell eljárnia. A jogi szaknyelv „távollevők között kötött szerződésnek” nevezi azokat az ügyleteket, melynek során a fogyasztó és a ruházati webáruház üzemeltetője valamely távközlő eszköz útján köt értékesítési szerződést egymással. A ruházati webáruház használata is ebbe a kategóriába tartozik.

Az internetes babaruha vásárlás az elmúlt években igen dinamikus fejlődésnek indult. De ahhoz hogy a ruházati webáruház esetében történt vásárlások gördülékenyek és szabályosak legyenek, szem előtt tartva minkét fél érdekeit, elengedhetetlennek az írott és íratlan szabályok.

Melyek a ruházati webáruház alapvető kötelezettségei?

Talán a legfontosabb kötelezettség a baba ruházati webáruház működése tekintetében a tájékoztatási kötelezettség. Melynek lényege, hogy a ruházati webáruház, mint értékesítő időben - legkésőbb a teljesítéskor – köteles információt adni a cég adatairól, a babaruha legfontosabb tulajdonságairól, a fizetés, szállítás lehetséges módozatairól, feltételeiről illetve az elállás jogáról is. A ruházati webáruház köteles továbbá a megrendelésétől számított 48 órán belül visszaigazolást küldeni.

Milyen jogaid vannak mint vásárlónak a ruházati webáruház használata során?

Tekintettel arra, hogy a ruházati webáruház használata, mint internetes vásárlás fokozott kockázatot rejt magában, így Téged, mint vásárlót megillet a 8 munkanapon belül az indoklás nélküli elállás joga. A szavatosság vagy a jótállás általános garanciális szabályai a ruházati webáruház használata esetén is természetesen védenek Téged, mint fogyasztót.

Egy biztos, bármely internetes babaruha vásárlás előtt érdemes és ajánlott a ruházati webáruház általános szerződési feltételeinek – üzletszabályzatának – körültekintő tanulmányozása.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP