Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Milyen a jó használt gyermekruha? Milyen a jó használt gyermekruha?

Amikor a használt gyermekruha kerül szóba, sokan húzzák a szájukat. Pedig tudnod kell, hogy gyermekruha is lehet jó minőségű, kiváló állapotú. A kérdés csak az, hogy hol veszed meg. A Barbi babaruha webáruházban kizárólag egyedileg kiválogatott minősített gyermekruha kerülhet eladásra a weboldalon.

Melyek azok az információk, amelyek segítik a gyermekruha kiválasztását?

Amikor a webáruházban használt gyermekruha vásárlásba kezdesz, legyél tisztában vele, mire érdemes odafigyelned.

1. A legfontosabb a használt gyermekruha minősítése

Ha egy webáruházban nincs feltűntetve gyermekruha minősítési rendszer az gyanús lehet. Hiszen akkor mi alapján csoportosítják a gyermekruhákat, honnan tudod, hogy milyen állapotban vannak a babaruhák.

2. Fontos információ az adott gyermekruha termékleírása

Ha korrekt, teljes körű tájékoztatást találsz, akkor könnyebb lesz a választásod. Figyelj a termékleírás megfogalmazására, hiszen magyar nyelvünk szépségei közé tartozik, hogy egy-egy gyermekruha tulajdonságra tág határok között találhatunk jelzőket.

3. Ami sokat elárul: a gyermekruha fényképe

Sokat elárul a babaruha állapotáról, hogyan készítik képet róla. Látszik a teljes gyermekruha, vagy csak egy része? Éles a kép vagy homályos? Ha kinagyítod a képet látsz-e rajta elmosódásokat? Egy szó, mint száz, nézd meg alaposan a fényképet is.

Melyek a jó használt gyermekruha ismérvei?

Az, hogy a gyermekruha használt vagy alig használt még nem jelenti azt, hogy kopott, fakó, szakadt vagy bolyhos. De ebben a fénykép eligazíthat Téged. Sokat segíthet továbbá, ha a termékleírásban megjelenik az az évszak, amelyre jellemző az adott gyermekruha viselése. Esetleg olvashatsz kisebb hibákról. Ne feledd azonban: a kisebb hibás darabok általában lényegesen olcsóbbak a hibátlanoknál. Az otthon hordott gyermekruháknál kisebb hibák nem sokat számítanak, és egy részüket orvosolni is tudod.

Ha valamelyik gyermekruha tekintetében kérdésed van, a Barbi babaruha webáruházban lehetőséged van további információk kérésére, minden babaruha alatt.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP