Barbi BabaRuha

Minőségi új, használt babaruhák és gyerekruhák

Ügyfélszolgálat

    Tel: +36-30-815-2797

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
Bevásárló kosár

BejelentkezésBabaruha Kereső


Részletes keresés

Hírlevél

Barbi Babaruhák

 

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

Keresés a blogban

Mit érdemes tudni az internetes használt babaruha vásárlás előtt? Mit érdemes tudni az internetes használt babaruha vásárlás előtt?

Amikor a használt babaruha vásárlására készülsz vegyél figyelembe néhány fontos dolgot.

Az online használt babaruha boltokban a vásárlás nem olyan, mint amikor egy üzletben válogatsz, hiszen nem tudod megfogni, alaposan megnézni, felpróbálni gyermekedre. Internetes vásárlás esetén kizárólag a webáruház által adott leírás és fénykép nyújthat támpontot, ezért legyél körültekintő!

Milyen paraméterek fontosak a használt babaruha vásárlásakor?

Először is alaposan olvasd el a kiválasztott használt babaruha leírását. Amennyiben olyan  megbízható webáruházban készülsz vásárolni, mint a Barbi Babaruha Webáruház, akkor szinte mindent megtudhatsz az adott használt babaruha adatairól. Pontos információt kapsz a használt babaruha méretéről, színéről, anyagáról, márkájáról, esetleges hibájáról. A használt babaruha márkáját jó esetben ismered, de ha mégsem attól még nem kell lemondanod róla. Az esetleges hibákat érdemes alaposan átgondolni, mert lehet, hogy könnyen orvosolható, és ezért kár lenne elállni a használt babaruha megvásárlásától. A minőségi babaruhák nagy része általában 100%-os pamut anyagból készül, így ha a leírásban azt találod, hogy pamut nem kell aggódnod.

Mire figyelj a használt babaruha méretét illetően?

Sajnos többször tapasztaltam már, hogy a babaruha méretek eltérőek lehetnek egyes márkáknál. Így van ez a használt babaruha esetében is. Ezért ha esetleg nem ismered az adott márkához tartozó méreteket, érdemes lehet további információt kérned a használt babaruha adatairól. Ilyen lehet például a használt babaruha válltól mért karhossza, a válltól mért test hossza vagy a babaruha szélessége. Így pontosabb képet kaphatsz a használt babaruha szabásvonaláról szűkebb vagy bővebb fazonjáról.

A Barbi Babaruha Webáruházban minden használt babaruha és gyerekruha megvásárlása előtt lehetőséged van a leíráson kívüli információk megszerzésére.

Gyerekruha akciók

Legújabb Blogok

Legnépszerűbb Blogok

TOP